Kontakt


  Naša zgodba

Podjetje SVIT-ZOLAR, d.o.o. je med vodilnimi podjetji na slovenskem tržišču, ki se ukvarja s predelavo vozil za specialne namene. Podjetje je ustanovil Ivan Zolar, ing.strojništva, leta 1996 kot samostojni podjetnik posameznik. Podjetje je najprej delovalo v prostorih Gasilske zveze Ptuj in se leta 2001 preselilo v nove, obsežnejše poslovne prostore na Ptujski Goro. Zolar je 12 let deloval na tržišču kot samostojni podjetnik, leta 2007 pa je podjetje preimenoval v družbo z omejeno odgovornostjo SVIT-ZOLAR, d.o.o. Podjetje je registrirano na Okrožnem sodišču na Ptuju.

  Naše poslanstvo

Podjetje SVIT-ZOLAR, d.o.o. se ukvarja s predelavo in dodelavo specialnih vozil, ki kupcem zagotavljajo zanje najvišjo možno vrednost. S tem zadovoljuje potrebe kupcev, zaposlenih, lastnikov, okolja in drugih udeležencev. Prav tako si podjetje v okolju v katerem posluje , želi zagotavljati še naprej dobro ime in čim več priljubljenosti ter zaupanja pri kupcih.

  Naša vizija

Podjetje SVIT-ZOLAR d.o.o. je in želi tudi v bodoče ostati med največjimi ponudniki specialnih gasilskih vozil, gasilske opreme in izdelkov za zaščito in reševanje, tako na trgu Slovenije kakor tudi sosednje Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine. Odjemalce bodo v tem segmentu še naprej oskrbovali s kakovostnimi lastnimi proizvodi, kakor tudi s proizvodi drugih dobaviteljev.

KONTAKTNI PODATKI:


Ivan Zolar, direktor

gsm: 041 677 222
gsm: 070 559 370
ivan@svitzolar.eu

Jerica Zolar, računovodstvo in dodatne informacije

tel: 02 795 0277
fax: 02 795 0276
info@svitzolar.eu

Tom Peinkiher, projektna pisarna

tel: 02 795 0277
tom@svitzolar.eu

Janja Zolar, komercialist, prodaja gasilskih vozil in opreme

gsm: 031 639 135
janja@svitzolar.eu